Επικοινωνήστε μαζί μας
.

Ενεργειακά Κρύσταλλα από την Glassworks Ιορδανίδης στην Αργυρούπολη

Η εξέλιξη στα οικοδομικά υλικά και κατ’ επέκταση σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τα είδη τζαμιών, που χρησιμοποιούνται από τους κατασκευαστές, είναι συνεχής. Αυτός είναι και ο λόγος που αυξάνεται ολοένα και περισσότερο η χρήση των ενεργειακών κρυστάλλων, κυρίως στα νεόδμητα κτίρια και γενικότερα στον κατασκευαστικό τομέα.


Ενεργειακά τζάμια

Με τον όρο ενεργειακά κρύσταλλα, αναφερόμαστε σε επιστρωμένα κρύσταλλα με υπεροξείδια μετάλλων που λειτουργούν ως φίλτρο θερμότητας για το γυαλί.

Η εταιρεία Glassworks Ιορδανίδης, που εδρεύει στην Αργυρούπολη, χάρη στην εμπειρία και την άρτια εξειδίκευση του δυναμικού της, αναλαμβάνει την κατασκευή και τοποθέτηση ενεργειακών κρυστάλλων, στο σπίτι ή την επιχείρησή σας.

Παράλληλα, η εταιρεία μας εμπορεύεται ενεργειακά κρύσταλλα, τα οποία φέρουν την υπογραφή των μεγαλύτερων διεθνώς κατασκευαστών και προμηθευτών, κάτι που αποτελεί εχέγγυο ανθεκτικότητας και καλής απόδοσης.

Τα οφέλη από την τοποθέτηση ενεργειακών κρυστάλλων στον χώρο της επιλογής σας, έχει πολλαπλά οφέλη σε σχέση με τα απλά διπλά κρύσταλλα. Και αυτό, γιατί παρέχουν μέχρι και τρεις φορές περισσότερη θερμομόνωση και κατ’ επέκταση μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων.

Οι πολύπειροι συνεργάτες μας είναι στη διάθεσή σας για να ακούσουν με προσοχή τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας και να σας προτείνουν αρμοδίως την κατάλληλη για εσάς λύση, επιλέγοντας μέσα από την ευρεία γκάμα σχετικών προϊόντων που διαθέτουμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφθείτε μας και το σίγουρο είναι ότι θα βγείτε κερδισμένοι από την επιλογή σας!